Strand kyrkjelege fellesråd > Artikler > Nyheter
Ingen fysiske gudstenester 24.januar

Følg med på fb-sida, der kjem info om streaming.

Påmelding/plassreservasjon til gudstenester

På grunn av smittevernrestriksjonar kan det nå vera maks 50 deltakarar på arrangement i kyrkjene.

Me ynskjer at alle desse plassene skal bli tatt i bruk og ikkje slik at folk held seg heime for å sleppa andre til.

Det vil nå framover vera mulig å reservera plass på førehand til gudstenestene. Plassreservasjon er åpen fram til kl.13 fredagen før.

Det vil òg gjera det enklare ved frammøte i kyrkje, då namn og tlf.nr allerede er registrert. Men det er likevel viktig å sei ifrå bak ved registreringa at ein er komen.

Møt opp seinast 10 min før gudstenesta startar.

Påmelding/reservasjon av plass skjer ved å gå inn på linken nedanfor eller ved å ringa til Strand kyrkjekontor, tlf 51741130.

Første mann til mølla gjeld.

1 påmeldt pr skjema. Ved påmelding av fleire må ein fullføre påmeldinga og så gå inn igjen på ny og registrere neste.

Er det ledige plasser,  så er det mulig å møte opp utan reservert plass.

Tau

Det blir ikkje gudsteneste 24.januar pga smittevernrestrisjonar

Jørpeland

Det blir ikkje gudsteneste 24.januar pga smittevernrestrisjonar